ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα - Νοσηλευτές και γιατρός ανάμεσά τους

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα - Νοσηλευτές και γιατρός ανάμεσά τους

Αυξάνονται και πληθύνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο, καθώς υπάρχουν επτά νέα που μάλιστα σχετίζονται άμεσα με το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν και το φως της δημοσιότητας έχουμε επτά νέα κρούσματα. Πρόκειται για πέντε νοσηλευτές, έναν ιατρό και μια λειτουργό του εν λόγω Νοσοκομείου.

Έτσι, λοιπόν, συνολικά η Κύπρος έχει 40 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Να συνυπολογίσουμε ότι έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη δυο περιπτώσεις στις Βάσεις και ακόμη 6 στα κατεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προβληματίζει ο γιατρός του Γ.Ν. Πάφου – «Το νοσοκομείο ακυβέρνητο, ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας αναμένεται στις 18:00

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE