ΠΑΦΟΣ: Υπό 3ήμερη κράτηση 40χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και κατοχής πλαστού εγγράφου

 ΠΑΦΟΣ: Υπό 3ήμερη κράτηση 40χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και κατοχής πλαστού εγγράφου

Διάταγμα προσωποκράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 40χρονου για υπόθεση πλαστογραφίας και κατοχής πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 13.3.20 στις 10:00 το πρωί, 40χρονος από τη Συρία, μόνιμος κάτοικος Πάφου, μετέβη στα Γραφεία της ΥΑΜ Πάφου, με σκοπό την υποβολή αίτησης για ανανέωση της άδειας παραμονής του και εργασίας στην Κύπρο.

Μεταξύ των εγγράφων που παρουσίασε για ανανέωση ήταν και φωτοαντίγραφο το οποίο είχε ημερομηνία λήξης 31.1.2023 και σύμφωνα με μέλος της ΥΑΜ που το εξέτασε φαίνεται να είναι πλαστό.

Ο 40χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και την τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE