ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πήγαινε για καφέ ο Βάσος Ανδρέου όταν δέχθηκε πυροβολισμό -Προσπάθεια εκφοβισμού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πήγαινε για καφέ ο Βάσος Ανδρέου όταν δέχθηκε πυροβολισμό -Προσπάθεια εκφοβισμού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας κατά του επιχειρηματία Βάσου Ανδρέου στον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας το πρωί της Δευτέρας (16/03), να ήθελαν να εκφοβίσουν τον τελευταίο, εξετάζει η Αστυνομία.

Από τις αρχικές εξετάσεις στη σκηνή, φαίνεται πως ο Ανδρέου, ευρύτερα γνωστός ως «Μπίλης», δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο και ενώ το τζάμι του οχήματος που οδηγούσε ήταν κλειστό.

Με απλά λόγια, τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν στην εν λόγω εγκληματική ενέργεια, δεν ήταν τέτοια που να πείθουν τους ανακριτές πως ο δράστης ήθελε να βγάλει από τη μέση τον επιχειρηματία.

 

Βέβαια, αυτό δεν αποπροσανατολίζει τις έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας, το οποίο εξετάζει με τη δέουσα προσοχή την υπόθεση, καθώς θεωρούν ότι βρίσκονται ενώπιον σοβαρής εκληματικής ενέργειας.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέου φέρεται να είπε πως πήγαινε να πιεί καφέ τη στιγμή που δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω άτομο είχε στοχοποιηθεί τον Αύγουστο του 2017, όταν έγινε επίθεση με ρουκέτα σε αποθήκη της εταιρείας του στο Δάλι. Τότε είχαν καταστραφεί προϊόντα που βρίσκονταν εντός της συγκεκριμένης αποθήκης.

Ο Βάσος Ανδρέου συνεργαζόταν επιχειρηματικά με τον Άντρο Ροδοθέου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο χωριό Γεράσα τον Απρίλιο του 2017.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE