ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σύλληψη 35χρονου υπόπτου

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σύλληψη 35χρονου υπόπτου

Στη σύλληψη 35χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα, η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (14/03), στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.45μ.μ, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 30χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο, καθώς επίσης και σε λεωφορείο εταιρίας.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE