Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Όπως είπαν οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι έγκυες γυναικες δικαιούνται άδεια ασθενείας, καθώς επίσης και τα πρόσωπα που δικαιούνται ειδική μεταχείριση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Θα υπάρξουν και άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα σήμερα - Ποιός είναι ο τελικός στόχος
Έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες γυναίκες βρίσκονται σε αυτό τον κατάλογο, συμπλήρωσε η Υπουργός κ. Αιμιλιανίδου.
Όπως μάλιστα ειπώθηκε επιπρόσθετα, ‘υπάρχουν και άλλες ασθένειες οι οποίες θα μπορούν με ένα πιστοποιητικό προσωπικού γιατρού να είναι δικαιούχοι για άδεια ασθενείας‘.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Υπουργός Υγείας: Καμία εξαίρεση σε ότι αφορά το πιστοποιητικό εξέτασης κορωνοϊού
’Όλοι όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες θα δικαιούνται άδεια ασθενείας’, κατέληξαν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




