Γέμισαν οι δρόμοι ραντάρ! Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τον οδικό κώδικα

Γέμισαν οι δρόμοι ραντάρ! Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τον οδικό κώδικα

Έχετε το νου σας στο τιμόνι και στην ταχύτητα. Προσέξτε …γιατί θα βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη!

Παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής εκστρατείας ελέγχου ταχύτητας «TISPOL» θα πραγματοποιήσει η Αστυνομία Κύπρου

Πληροφορούμε τους οδηγούς  ότι μεταξύ των ημερομηνιών 13 – 26 Απριλίου, 2015 διεξάγεται παγκύπρια εκστρατεία, με τη διενέργεια ελέγχων ταχύτητας, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας «TISPOL».

Να σημειωθεί ότι η εκστρατεία κατά το διάστημα μεταξύ 13 – 19 Απριλίου, 2015 θα διεξάγεται και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις τέσσερις σοβαρές αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE