ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης - Τέσσερις οι νεκροί

 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης - Τέσσερις οι νεκροί

Στους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς το πρωί της Κυριακής κατέληξε άνδρας 53 χρονών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Νέα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού αποφασίστηκαν σε σημερινή σύσκεψη της ελληνικής κυβέρνησης,

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διακοπή όλων των συνδέσεων με Αλβανία και Σκόπια, με εξαίρεση όσων έχουν ελληνική ιθαγένεια ή διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Παράλληλα, διακόπτονται όλες οι αεροπορικές συνδέσεις με την Ισπανία.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζήτησε οι Ιεροί Ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για την τέλεση των απαραίτητων μυστηρίων με τον ελάχιστο κόσμο.

Το θέμα θα εξεταστεί σε αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες, έκλεισαν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα, ενώ από σήμερα θα παραμείνουν κλειστές λαϊκές και υπαίθριες αγορές.

Aπό αύριο Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, μετά τα φαινόμενα συνωστισμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE