Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου από εξετάσεις που διεξήγαγαν διαπίστωσαν, ότι ενώ 16χρονη οδηγούσε ιδιωτικό αυτοκίνητο, με συνοδηγό δεύτερη 16χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα και να αναποδογυριστεί.
Και οι δύο 16χρονες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου η συνοδηγός αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απελύθη, ενώ η οδηγός κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού υπέστη κάκωση κεφαλής.
Η 16χρονη οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Φωτογραφία Αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις