ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεταφέρεται στο ΓΝ Αμμοχώστου ο 70χρονος από την Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεταφέρεται στο ΓΝ Αμμοχώστου ο 70χρονος από την Πάφο

Την Κυριακή (15/03), αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσομομείο Αμμοχώστου από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου , με ειδικό ασθενοφόρο,  ο ασθενής που εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου, ο Βρετανός ηλικίας 70 ετών νοσηλεύεται από τις  3 Φεβρουαρίου στο ΓΝ Πάφου και τις τελευταίες ημέρες λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου. Από τον Βρετανό, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Γεωργίου, λήφθηκαν δείγματα και τα αποτέλεσμα έδειξαν ότι ο ασθενής είναι θετικός στον κορωνοϊό.
                                                    
Ο αλλοδαπός που τις τελευταίες μέρες φέρεται να δέχτηκε επισκέψεις από συγγενικά του πρόσωπα από τη Βρετανία  στο Νοσοκομείο Πάφου αναμένεται να  μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας θα απολυμανθεί και οι νοσηλευόμενοι να μεταφερθούν σε άλλα νοσοκομεία ή κλινικές. 

Mε βάση απόφαση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), κατόπιν της ανακοίνωσης κρούσματος κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Πάφου, και στη βάση των συμβουλών της Μονάδας Επιδημιολογικής Επιτήρησης, το Νοσοκομείο Πάφου θα κλείσει για  48 ώρες, ώστε για να γίνουν όλες οι ενδεικνυόμενες ενέργειες απολύμανσης, είπε ο κ. Γεωργίου . 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top