Έκτακτη συνεδρία Υπουργικού την Κυριακή για έγκριση του πακέτου μέτρων, ανακοίνωσε η Προεδρία

Έκτακτη συνεδρία Υπουργικού την Κυριακή για έγκριση του πακέτου μέτρων, ανακοίνωσε η Προεδρία

Τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, την Κυριακή 15/3, για συζήτηση και έγκριση του πακέτου μέτρων για απάμβλυνση των προβλημάτων που προκύπτουν από την επιδημία του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Υπουργικό αύριο για συζήτηση και έγκριση μέτρων για στήριξη της οικονομίας, επιχειρήσεων, τουρισμού. Πακέτο μέτρων για τις εργασιακές σχέσεις, τις θέσεις εργασίας, στήριξη ευπαθών ομάδων, των γονέων και ατόμων που αναγκαστικά θα πρέπει να απέχουν από τις εργασίες τους», αναφέρεται σε ανάρτηση της Προεδρίας στο Twitter.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE