Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ΟΣΥΠΑ, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, σε όλα τα οχήματα του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, θα γίνεται απολύμανση με την μέθοδο που διαρκεί για 14 μέρες ενώ θα αναρτάται και σχετικό πιστοποιητικό απολύμανσης μέσα στο όχημα.
Επίσης, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει πως τα λεωφορεία θα τυγχάνουν καθημερινής και συχνής απολύμανσης χερουλιών, χειρολαβών, κουδουνιών, μεταλλικών επιφανειών στα καθίσματα, ζώνες ασφαλείας και θα γίνεται γενικός καθαρισμός μετά το πέρας της κάθε ημέρας.
Επιπλέον θα εγκατασταθούν αντισηπτικά χεριών εντός του κάθε οχήματος για υποχρεωτική χρήση από τους οδηγούς και επιβάτες.
Επεσήμανε πως παράθυρα του οχήματος θα παραμένουν ανοικτά κατά τη διάρκεια της διαδρομής και να κλείνουν κατά τη διάρκεια του γενικού καθαρισμού.
Σε ότι αφορά τον οδηγό, ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε ότι, μεταξύ άλλων, θα πρέπει να φορά γάντια και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε περίπτωση επιβάτη που παρουσιάζει τα συμπτώματα της επιδημίας κορωνοϊού.
Από ΚΥΠΕ