ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Γεν. Εισαγγελέας καλεί Ανώτατο και Υπ.Δικαιοσύνης να συγκαλέσουν συνάντηση για μέτρα στα δικαστήρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Γεν. Εισαγγελέας καλεί Ανώτατο και Υπ.Δικαιοσύνης να συγκαλέσουν συνάντηση για μέτρα στα δικαστήρια

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, καλεί το Ανώτατο Δικαστήριο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης να συγκαλέσουν επειγόντως συνάντηση μεταξύ όλων των παραγόντων που εμπλέκονται, για επίτευξη κοινά αποδεκτής προσέγγισης επί της λήψης άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων προστασίας από την απειλή του κορωνοϊού.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Κληρίδης εκφράζει την απογοήτευσή του, για την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί εξαιτίας μονομερών ενεργειών στην περίπτωση της λήψης μέτρων, για την προστασία της υγείας όλων όσων είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τους χώρους των δικαστηρίων της Κύπρου, χειρισμών οι οποίοι, όπως λέει, έχουν προκαλέσει τελικά πλήρη σύγχυση, διαφορετική προσέγγιση και άγνοια ως προς το πρακτέο, μεταξύ όλων των λειτουργών της απονομής της δικαιοσύνης. 

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Κληρίδης εκφράζει την απογοήτευσή του, για την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί εξαιτίας μονομερών ενεργειών στην περίπτωση της λήψης μέτρων, για την προστασία της υγείας όλων όσων είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τους χώρους των δικαστηρίων της Κύπρου, χειρισμών οι οποίοι, όπως λέει, έχουν προκαλέσει τελικά πλήρη σύγχυση, διαφορετική προσέγγιση και άγνοια ως προς το πρακτέο, μεταξύ όλων των λειτουργών της απονομής της δικαιοσύνης

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE