ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 90χρονος παρουσίασε συμπτωματολογία- Κρατήθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου ως ύποπτο κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 90χρονος παρουσίασε συμπτωματολογία- Κρατήθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου ως ύποπτο κρούσμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης 12/3  άντρας ηλικίας 90 ετών μετά από συμπτώματα που ομοιάζουν με αυτά του Covid-19.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» και τη συνάδελφο Κατερίνα Ιωάννου πρόκειται για ηλικιωμένο Αγγλοκύπριο που διαμένει στον Πρωταρά, ο οποίος μετέβη μόνος του στο ΓΝ Αμμοχώστου αφού ανησύχησε από τα συμπτώματα που παρουσίασε.

Στον ηλικιωμένο που κρατήθηκε στο Νοσοκομείο αναφοράς έχει ληφθεί δείγμα το οποίο εστάλη στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής το οποίο με τη σειρά του θα δώσει στην απάντησή του για το νέα αυτό περιστατικό.

Δεν έχει ξεκαθαρίστει αν ο 90χρονος είχε το τελευταίο διάστημα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλη χώρα υψηλού κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE