ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδροί άνεμοι μέχρι και 82,4 χλμ/ώρα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδροί άνεμοι μέχρι και 82,4 χλμ/ώρα

Από σφοδρούς ανέμους επηρεάζεται η επαρχία Λεμεσού.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας είχε προβλέψει και ενημερώσει σχετικά από την περασμένη Τετάρτη (11/03) για το φαινόμενο, κάνοντας λόγο για σφοδρούς ανέμους κατά τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (12/3), που ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ. Μάλιστα, γινόταν λόγος για κορύφωση των καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 13/3.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή. Όπως σημειώνεται στην έγκυρη ιστοσελίδα kitasweather.com, οι άνεμοι φτάνουν μέχρι και τα 82.4 χλμ την ώρα. Κάνει για ριπές μέχρι και 9 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την κατάσταση στο kitasweather.com, όπου παρουσιάζονται και σχετικοί πίνακες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE