Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού  επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ ΜΜΕ, τo «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον σύζυγο της Γερμανίδας τουρίστριας που είχε ήδη διαγνωστεί την περασμένη Δευτέρα (09/3), με κορωνοϊό.

θυμίζουμε ότι το πρώτο κρούσμα πρόκειται για 65χρονη τουρίστρια που μετέβη στα κατεχόμενα την Κυριακή 8/3, είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα ψευδοκράτος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.