ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λαμβάνει δραστικά μέτρα το Nicosia Mall

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λαμβάνει δραστικά μέτρα  το Nicosia Mall

Ανοικτό θα λειτουργεί το Nicosia Mall λαμβάνοντας δραστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Nicosia Mall, θα λειτουργεί με κανονικό ωράριο, δηλαδή Δευτέρα – Σάββατο από τις 08:30 μέχρι τις 23:00 και Κυριακή από τις 09:00 μέχρι τις 23:00.

«Η περίοδος που διανύουμε, με την εξάπλωση του κορωνοϊού ανά το παγκόσμιο, καθιστά τα μέτρα υγιεινής  ακόμη πιο σημαντικά. Για το λόγο αυτό η Διεύθυνση του Nicosia Mall έχει ενεργήσει προληπτικά και έχει υλοποιήσει τα πιο κάτω δραστικά μέτρα:                                     

  1. Έχουν γίνει ρυθμίσεις των συστημάτων εξαερισμού του Nicosia Mall για συνεχόμενο εξαερισμό καθ’όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Εμπορικού, σε εσωτερικούς χώρους διακίνησης κοινού συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων.
  2. Έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις εισόδους, στους κοινόχρηστους χώρους και γενικά σε όλους τους χώρους διακίνησης επισκεπτών και προσωπικού σημεία με ειδικό αντισηπτικό υγρό για χρήση με την κατάλληλη σήμανση ενημέρωσης, το οποίο ανεφοδιάζεται συνεχώς.
  3. Έχει φροντίσει για επιπλέον μέτρα καθαριότητας, με κατάλληλα αντισηπτικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε όλα τα σημεία με τα οποία έρχονται σε επαφή οι επισκέπτες και το προσωπικό, όπως οι κυλιόμενες σκάλες, κουμπιά ανελκυστήρων, διακόπτες, μεταλλικές και γυάλινες επιφάνειες, τραπέζια, κ.α
  4. Έχει σταλεί ειδική ενημέρωση σε όλους τους ένοικους και τους συνεργάτες του, με σχετικές οδηγίες όπως αυτές καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας. Η ενημέρωση των συνεργατών θα συνεχίσει να είναι καθημερινή έτσι ώστε να συστήνονται οι προτεινόμενες προληπτικές ενέργειες που θα καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Καταλήγοντας, η Διεύθυνση του Nicosia Mall ενθαρρύνει όλους τους επισκέπτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που εκδίδονται από το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.