Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Λάγιος: Σχέση εξπρες….Χώρισαν ήδη

Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Λάγιος: Σχέση εξπρες….Χώρισαν ήδη

Ο χωρισμός τους μπορεί να έσκασε σαν βόμβα ωστόσο υπήρξε μια συνέντευξη τους που ήταν προφητική.Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Γιώργο Λάγιο.

Λίγο καιρό πριν παραδέχθηκαν πως ότι αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης, καθώς τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις από απόσταση αναφερόμενοι στο ενδεχόμενο η Κάτια να φύγει εξωτερικό για καριέρα.!

Πριν λίγες μέρες, αποφάσισαν να το κάνουν πράξη και να χωρίσουν.

Δείτε το βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE