Βουλή: Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με λιγότερο από 75 άτομα

Βουλή: Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με λιγότερο από 75 άτομα

Η Βουλή ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια της Παρασκευής (13/03), αλλά με το ελάχιστο δυναμικό υποστήριξης και χωρίς δημοσιογράφους, λόγω της οδηγίας για συγκεντρώσεις με ανώτατο όριο τα 75 άτομα.

Η ανακοίνωση της Βουλής:

Η Ολομέλεια της Παρασκευής (13/03) θα πραγματοποιηθεί.

Λογω των συνθηκών αλλά και των οδηγιών για συγκεντρώσεις (Κάτω από 75 ατομα) η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί μόνο με τους βουλευτές και το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό υποστήριξης. Συνεργάτες ή δημοσιογράφοι δεν θα μπορούν να παρίστανται στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Οπως γνωρίζετε οι εργασίες της Ολομέλειας μεταδίδονται απ' ευθείας από την τηλεόραση.Παρ' όλα αυτά, για όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να παρίστανται στη Βουλή, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο σαλονάκι της καντίνας με όλη την ενημέρωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE