ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη του 16χρονου Κωνσταντίνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη του 16χρονου Κωνσταντίνου  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Κωνσταντίνου Σαββίδη, 16 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από  το βράδυ της Τετάρτης 11/3.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως μεσαίας σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80μ. περίπου, με ανακατεμένα, ανοιχτόχρωμα καφέ μαλλιά, μάτια πράσινα, με εμφανή ακμή στο πρόσωπο με σκουλαρίκι κάτω από τη μύτη. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε ρούχα μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.