Η Φόρ Ντερ Λάιεν ακύρωσε το ταξίδι της στην Ελλάδα

Η Φόρ Ντερ Λάιεν ακύρωσε το ταξίδι της στην Ελλάδα

Η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το προγραμματισμένο για την Πέμπτη 12 Μαρτίου ταξίδι της στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε χθες ότι "έχοντας υπόψιν την εξελισσόμενη κατάσταση στην Ευρώπη με τον COVID19, και σε συμφωνία με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, αποφάσισα να αναβάλω το ταξίδι μου στην Αθήνα αύριο. Θα επικεντρωθώ στην προώθηση των ευρωπαϊκών προσπαθειών συντονισμού που ανακοινώθηκαν χθες".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE