Θέλει να γυρίσει Αργεντινή

Θέλει να γυρίσει Αργεντινή

Ο Κάρλο Τέβες πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη Γιουβέντους, ωστόσο τα δημοσιεύματα τον θέλουν, μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2016, να επιστρέφει στη χώρα του για λογαριασμό της Μπόκα.

 

Έχοντας περάσει εννέα χρόνια στην Ευρώπη, ο ίδιος δηλώνει σίγουρος πως θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

«Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε οπαδοί της Μπόκα και θέλω να αγωνιστώ ξανά με τη φανέλα της. Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σπίτι. Είμαι στην Ευρώπη πολλά χρόνια και χρειάζομαι την οικογένειά μου. Μου λείπει ο πατέρας μου, η μητέρα μου κι ο αδερφός μου», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα «La Repubblica».

«Δεν έχω κανένα παράπονο καθώς όλοι μου έχουν φερθεί άψογα, αλλά η φιλοσοφία κι η νοοτροπία μου είναι αργεντίνικη κι είναι επιθυμία μου να επιστρέψω στο Μπουένος Άιρες. Σίγουρα ο κόσμος θα προτιμούσε να έρθει η οικογένειά μου στο Τορίνο. Μου αρέσει εδώ, αλλά η ζωή μου είναι στην Αργεντινή. Είμαι οικογενειάρχης», συμπλήρωσε.

Όπως προκύπτει κι από τις δηλώσεις του ίδιου λοιπόν, δύσκολα θα παραμείνει στους «μπιανκονέρι» και μετά το πέρας του συμβολαίου του.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE