Πανικός στα κατεχόμενα: «Τέτοια κατάσταση ούτε σε περίοδο πολέμου»

Πανικός στα κατεχόμενα: «Τέτοια κατάσταση ούτε σε περίοδο πολέμου»

«Επιδρομή» σε φαρμακεία και υπεραγορές κάνουν τις τελευταίες ώρες κάτοικοι στην κατεχόμενη Κύπρο. Το φαινόμενο είναι τόσο έντονο που «ανάγκασε» την ιστοσελίδα «Diyalog» (Διάλογος) να γράψει στον τίτλο της: «Τέτοιος πανικός ούτε σε περίοδο πολέμου».

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται εκατοντάδες Τ/κ μετέβησαν μαζικά σε φαρμακεία και σουπερμαρκετ αδειάζοντας τα ράφια με τον Μουσταφά Ακιντζί να σπεύδει μέσω δήλωσής του και να αναφέρει ότι δεν χρειάζεται πανικός.

Όπως μεταδίδεται τα είδη που αγοράζονται «μετά μανίας» είναι γάντια, μάσκες, προϊόντα απολύμανσης, αλλά και αγαθά πρώτης ανάγκης, όπως ψωμί, ζάχαρη, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, αλεύρι, όπως και χαρτιά υγείας.

 Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα αναφέρει ότι κυριολεκτικά τα ράφια έχουν αδειάσει και όλα αυτά με μόνο 1 (;) επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

«Μην αδειάζετε τα σούπερ μάρκετ» προτρέπει ο Ακιντζί

'Δεν χρειάζεται να αγοράζετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε στα σπίτια σας, ούτε χρειάζεται να αγοράζετε για να κάνετε στοκ μάσκες, τις οποίες χρειάζονται οι άνθρωποι που έχουν τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας' αναφέρει ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί προτρέποντας τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται και να συμπεριφέρεται ψύχραιμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE