Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις των Δήμων της μείζονος Λεμεσού μέχρι τέλος Μαρτίου

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις των Δήμων της μείζονος Λεμεσού μέχρι τέλος Μαρτίου

Με ανακοίνωση τους, οι έξι Δμοι της Μείζονος Λεμεσού ενημερώνουν το κοινό για την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων τους μέχρι και την 31η Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, "με αίσθημα ευθύνης και συμμορφούμενοι με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αναφορικά με τα μέτρα αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορωνοϊού, ακυρώνονται μέχρι και την 31/03/2020 όλες τις προγραμματισμένες μαζικές εκδηλώσεις στις οποίες είναι οργανωτές / συνδιοργανωτές, καθώς επίσης και οι μαζικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες από άλλους φορείς σε δημοτικούς χώρους / υποστατικά".
 
Ακύρωση των εκδηλώσεων του μέχρι την 31η Μαρτίου ανακοίνωσε σήμερα και το Θέατρο Ριάλτο, το οποίο αναφέρει ότι θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε όσους το επιθυμούν, καθώς τα εισιτήρια θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες παραστάσεων που θα ανακοινωθούν σύντομα.  Όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται αυτόματα στο λογαριασμό τους, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να περάσουν από το ταμείο του Θεάτρου.
 
Μεταξύ άλλων, ακύρωση της εκδήλωσης για τα 25χρονα του, που ήταν προγραμματισμένη στις 18 Μαρτίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, ανακοίνωσε σήμερα το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE