Μ. Κουλούμας: «Προβλήματα για ασθενείς με την αναβολή ραντεβού και εγχειρήσεων»

Μ. Κουλούμας: «Προβλήματα για ασθενείς με την αναβολή ραντεβού και εγχειρήσεων»

Προβλήματα με την αναβολή των ραντεβού και εξετάσεων καθώς και των εγχειρήσεων, από το κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού έχουν οι ασθενείς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου Μάριος Κουλούμας, προσθέτοντας ότι τα ραντεβού και οι εγχειρήσεις θα πρέπει να επαναοριστούν άμεσα και το γρηγορότερο.

«Τα ραντεβού και οι εγχειρήσεις που αναβλήθηκαν είχαν προγραμματιστεί πριν από καιρό γι αυτό και οι ασθενείς ανησυχούν ιδιαίτερα για το τι θα γίνει. Πρέπει άμεσα να επαναοριστούν το γρηγορότερο», είπε ο κ. Κουλούμας.
 
Ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε από το κλείσιμο των δύο νοσοκομείων, ανέφερε, είναι και η προμήθεια από ασθενείς εξειδικευμένων φαρμάκων που μόνο από εκεί προμηθεύονται.
 
Σημείωσε, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η Ομοσπονδία αύριο θα επαναλειτουργήσει το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και το πρόβλημα των φαρμάκων θα απαμβλυθεί.

Εξέφρασε επίσης, την ανησυχία που έχουν οι ασθενείς όσον αφορά την ασφάλεια που παρέχουν τα νοσοκομεία. «Το κλείσιμο των νοσοκομείων έχει δημιουργήσει πρόβλημα με πανικό. Υπάρχουν ασθενείς που φοβούνται τώρα να πάνε νοσοκομείο λόγω του κορωνοϊού», συμπλήρωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE