Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο
Η αγορά ενοικίων για μικρά διαμερίσματα στην Κύπρο συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες διαφοροποιήσεις από επαρχία σε επαρχία.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Γυμνασίου και Λυκείου Σολέας και μέλος του περιφερειακού Δημοτικού σχολείου Ευρύχου, Χάρια Νεοφύτου, πολλοί καθηγητές που διδάσκουν στο σχολείο, έρχονται από την Λευκωσία. Ένας άλλος λόγος, σύμφωνα με την κα. Νεοφύτου, είναι πως στην περιοχή επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες κάτι που ενδεχομένως να ευνοεί την εξάπλωση του ιού.
«Τα παιδιά μας, δεν είναι παιδία ενός κατώτερου θεού», είπε στο ThemaOnline, η Χάρια Νεοφύτου, η οποία δήλωσε πως, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για όλες τις ημέρες όπως όλα τα σχολεία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




