Το Ουρολογικό Τμήμα του Γ.N.Λευκωσίας άδειασε για να δεχθεί ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού

Το Ουρολογικό Τμήμα του Γ.N.Λευκωσίας άδειασε για να δεχθεί ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού

Μέτρα και συνεχώς αλλαγές και προσθέσεις όσον αφορά τους χώρους όπου θα φιλοξενούνται τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊου στην Κύπρο.

Οι ασθενείς του Ουρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετακινήθηκαν την Τετάρτη (11/3) στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική ούτως ώστε να αδειάσουν οι κλίνες του, που είναι δίπλα από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) σε περίπτωση που θα υπάρχουν ύποπτα περιστατικά κορωνοϊού και πρέπει να διερευνηθούν για να μπορούν να νοσηλευθούν εκεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ευθύς εξαρχής για να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή να προσπαθούμε να βρούμε χώρους. Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας για κάθε ενδεχόμενο», είπε ο κ. Χαριλάου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE