Το Ουρολογικό Τμήμα του Γ.N.Λευκωσίας άδειασε για να δεχθεί ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού

Το Ουρολογικό Τμήμα του Γ.N.Λευκωσίας άδειασε για να δεχθεί ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού

Μέτρα και συνεχώς αλλαγές και προσθέσεις όσον αφορά τους χώρους όπου θα φιλοξενούνται τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊου στην Κύπρο.

Οι ασθενείς του Ουρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετακινήθηκαν την Τετάρτη (11/3) στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική ούτως ώστε να αδειάσουν οι κλίνες του, που είναι δίπλα από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) σε περίπτωση που θα υπάρχουν ύποπτα περιστατικά κορωνοϊού και πρέπει να διερευνηθούν για να μπορούν να νοσηλευθούν εκεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ευθύς εξαρχής για να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή να προσπαθούμε να βρούμε χώρους. Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας για κάθε ενδεχόμενο», είπε ο κ. Χαριλάου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE