Αποδείξεις στο γήπεδο

Αποδείξεις στο γήπεδο

Θεωρητικά το ΑΠΟΕΛ θα έχει στην επόμενη αγωνιστική την πιο εύκολη του αποστολή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αντιμετωπίζοντας τον αποδυναμωμένο Ερμή λόγω των πολλών ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν, οι «γαλαζοκίτρινοι» κουβαλούν τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί, όμως όλα αυτά είναι μόνο θεωρητικά. Στο γήπεδο θα φανεί σε ποιο βαθμό ισχύει αυτό και η ομάδα του Τόρστεν Φινκ δεν είναι σε θέση να έχει τέτοια προσέγγιση για κανένα αγώνα. Ο Γερμανός παρά τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν περιμένει από τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει να αγωνιστούν να βγάλουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να επιβληθούν στο γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι θα είναι εκτός οι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες Σέρτζιο, Μοράις και Ντε Βινσέντι και ο Καρλάο που είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ είναι και τραυματίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE