ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία της 29χρονης που αγνοείται από τις 2 Μαρτίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία της 29χρονης που αγνοείται από τις 2 Μαρτίου

Απο τις 2 Μαρτίου, 29χρονη απουσιάζει απο την κατοικία της στη Λεμεσό. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία της.

Η Μαρία Αρμικ Ακοπιάν, Κύπρια, 29 χρόνων, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την κατοικία της στην Λεμεσό, από τις 2 Μαρτίου, 2020.

Αυτή περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, με κοντά, καστανά μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη ζακέτα και μαύρη, κοντή φανέλα.

Με ανακοίνωση της η αστυνομία καλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE