Τζιώρτζια Παναγή: 'Με τη μητέρα μου είχε 13 μέρες να μιλήσουμε'

Τζιώρτζια Παναγή: 'Με τη μητέρα μου είχε 13 μέρες να μιλήσουμε'

Καλεσμένη στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" ήταν η Τζιώρτζια Παναγή , η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο My style rocks.

H ίδια αναφέρθηκε σε γεγονότα και συναισθήματα που δεν γνωρίζαμε. Οπως η ίδια αποκάλυψε οι ρυθμοί ήταν τοσο πιεστικοί που δεν είχες χρόνο ούτε και για τα βασικά πχ να φας, να πιεις ενα ποτήρι νερό.

Ενώ σχολίασε πως η συμμετοχή της στο reality ήταν απόφαση που πήρε καθαρά για να επανέλθει στην τηλεόραση.

"Δεν το θεωρώ κακό να αποδέχεσαι κάποια πρόταση εκεί που δεν έχεις κάτι τηλεοπτικό. Μέσα σε πολύωρα γυρίσματα η πίεση είναι τεράστια και κάποιες κοπέλες δεν ήξεραν πως να το διαχειριστούν. Όταν δεν ξέρεις πως λειτουργεί ένα παιχνίδι δεν ξέρεις τι σε περιμένει επειδή είναι ένα reality. Με τη μητέρα μου είχε 13 μέρες να μιλήσουμε και έβαζα φίλους που μιλούσα στις 3 το πρωί να της τα μεταφέρουν. Ειδικά στις 3 πρώτες μέρες δεν ήμουν καθόλου καλά, αυτό ήταν κάτι διαφορετικό, δεν είχα χρόνο ούτε να μιλήσω με φίλους"

 

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/entertainment/tzortzia-panagi-eyelpisto-na-epistrepso-tileoptika-tin-erhomeni-sezon

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE