Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού ανακοινώθηκε στην Τουρκία

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού ανακοινώθηκε στην Τουρκία

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά αναφέροντας ότι πρόκειται για έναν άντρα και πως η κατάστασή του είναι καλή. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής του ζωής δεν ανακοινώνεται το όνομά του, ανέφερε.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι ο ασθενής προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό από την Ευρώπη και έχει τεθεί σε καραντίνα. Όλη η οικογένειά του τέθηκε σε καραντίνα

Ο Τούρκος Υπουργός κάλεσε όλους να μη βγαίνουν από τη χώρα αν δεν είναι υποχρεωτικό, ενώ είπε ότι ζητούν απομόνωση για 14 μέρες σε όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό. “Ο ιός δεν είναι ισχυρότερος από τα μέτρα που θα λάβουμε. Ένας ασθενής που τίθεται σε καραντίνα δεν μπορεί να απειλήσει όλη την κοινωνία”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.