Προσοχή: Κεκλεισμένων των θυρών οι σημερινοί αγώνες Γυναικών (Διευκρινίσεις)

Προσοχή: Κεκλεισμένων των θυρών οι σημερινοί αγώνες Γυναικών (Διευκρινίσεις)

Με βάση σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όλοι οι σημερινοί αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΚΟΠΕ με επιστολή της στα σωματεία ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει πιστά τις οδηγίες του Υπουργικού Συμβουλίου δίνοντας οδηγίες στα σωματεία και τους υπεύθυνους ασφαλείας όπως στα γήπεδα παρευρίσκονται μέχρι 50 άτομα   συμπεριλαμβανομένων των συμμετεχόντων στη διεξαγωγή των αγώνων (πετοσφαιριστριών, προπονητών, γιατρών, διαιτητών, γραμματείας, προσωπικού ομάδων, παρατηρητών και υπαλλήλων σταδίων).

Η ΚΟΠΕ θα επανέλθει με νέες ανακοινώσεις.

Πηγή: New.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE