Κλοπ για κορωνοϊό: «Ορισμένα πράγματα πάντα θα μπαίνουν πάνω από το ποδόσφαιρο»

Κλοπ για κορωνοϊό: «Ορισμένα πράγματα πάντα θα μπαίνουν πάνω από το ποδόσφαιρο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως αυτή τη στιγμή η παγκόσμια ανθρωπότητα αντιμετωπίζει κάτι που αφήνει το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα και τόνισε πως ο ίδιος και η Λίβερπουλ θα σεβαστούν οποιαδήποτε απόφαση παρθεί για τον τρόπο διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Ο κόουτς των «κόκκινων» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Τετάρτης για τους «16» του Champions League, δέχθηκε εξ αρχής ερώτηση για τον κοροναϊό, τις αναβολές αγώνων και το κλείσιμο των γηπέδων για τον κόσμο.

«Ορισμένα πράγματα πάντα θα μπαίνουν πάνω από το ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τέτοια κατάσταση που είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί λύση. Εμείς θα σεβαστούμε ό,τι αποφασιστεί. Όλοι έχουμε οικογένειες, παιδιά, φίλους και θέλουμε όλοι τους να είναι καλά» είπε.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, θα βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές, από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE