Εσπίριτο Σάντο: «Φοβάμαι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν συμφωνούμε στο να γίνει»

Εσπίριτο Σάντο: «Φοβάμαι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν συμφωνούμε στο να γίνει»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τεχνικός της Γουλβς, παρουσιάστηκε φοβισμένος για τις εξελίξεις αλλά και αρνητικός στο να γίνει το Ολυμπιακός – Γουλβς.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μιλώντας στο Sky Sports επισήμανε για:
Το ματς με τον Ολυμπιακό: Δεν έχει νόημα να γίνονται αγώνες με κλειστές πόρτες. Προσποιούμαστε ότι ζούμε μία φυσιολογική ζωή όταν τα πράγματα δεν είναι νορμάλ. Έχει αντίκρισμα να παίζεις χωρίς κόσμο; Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο και τους φανς έτσι;
Το πως νιώθει: Εάν πρέπει να πάμε εκεί θα πάμε. Όμως δεν συμφωνούμε να γίνει το ματς. Δεν είμαστε χαρούμενοι να πάμε. Δεν συμφωνώ στα κεκλεισμένων. Ο βασικός στόχος του ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση. Εάν οι φανς δεν πάνε στα γήπεδα ποιο το νόημα; Αυτό είναι ένα θέμα που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE