Τούρκος Υπ. Υγείας: Πολύ πιθανόν και στην Τουρκία να υπάρχει η επιδημία κορωνοϊού

Τούρκος Υπ. Υγείας: Πολύ πιθανόν και στην Τουρκία να υπάρχει η επιδημία κορωνοϊού

Πολύ πιθανόν και στην Τουρκία να υπάρχει η επιδημία του κορωνοϊού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί κανένα κρούσμα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Αλτούν.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή Υγείας ο Τούρκος Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι “είναι μεγάλη η πιθανότητα αυτή η επιδημία να υπάρχει και στην Τουρκία. Το λέμε καθαρά ότι στην Τουρκία δεν έχει εξακριβωθεί κάποιο κρούσμα, αλλά για την είσοδο της χώρας υπάρχει ένας μη φυσιολογικός κίνδυνος”.

Στο μεταξύ, ο Τούρκος Υπουργός σε μήνυμα του στο twitter έγραψε ότι κυκλοφορεί μια είδηση ότι 86χρονη γυναίκα από τις ΗΠΑ μετά από επίσκεψή της στην Τουρκία διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκε με κορωνοϊό.

“Μόνο μια γυναίκα 86χρονη από τις ΗΠΑ έχει προσβληθεί από τον ιό τις τελευταίες δύο βδομάδες. Δεν έχει επισκεφθεί την Τουρκία. Στις 3 Μαρτίου πέρασε μέσω Κωνσταντινούπολης τράνζιτ από τα Τίρανα και πήγε στην Ουάσινγκτον”, ανέφερε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE