Εννιά άτομα στη μονάδα απομόνωσης στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας

Εννιά άτομα στη μονάδα απομόνωσης στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας

Εννιά συνολικά άτομα, επιπλέον της 65χρονης τουρίστριας από την Γερμανία, βρίσκονται σε απομόνωση στον ειδικό χώρο στο γενικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Κίπρις ποστασί, το αποτέλεσμα των εξετάσεων των εννιά αυτών ατόμων ήταν αρνητικά, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στον ειδικό χώρο απομόνωσης, ενώ ενδέχεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Νωρίτερα ο «υφυπουργός υγείας» είχε διαψεύσει φήμες ότι η 65χρονη απεβίωσε και είπε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE