Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Τορναρίτης είπε παράλληλα πως ο πανικός είναι χειρότερος σύμβουλος σε αυτές τις περιόδους.
«Η πραγματικότητα είναι δεδομένη και υπάρχουν κρούσματα και στην Κυπριακή Δημοκρατία. Αυτό που θέλω να πω και αυτό που εμείς συστήνουμε είναι αυτοκυριαρχία και αυτοσεβασμός», είπε, προσθέτοντας ότι πρέπει να σεβαστούμε και τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, με το να εφαρμόσουμε στην πράξη της οδηγίες και συμβουλές του Υπουργείου Υγείας, που είναι και σε συντονισμό με την Επίτροπό Υγείας της ΈΕ και του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας.
Καταλήγοντας ο κ. Τορναρίτης είπε πως «ο πανικός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Θα πω ότι συστήνεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα τα καταφέρουμε».
ΑΠΟ ΚΥΠΕ