Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

Τρία ξενοδοχεία στα κατεχόμενα τέθηκαν σε καραντίνα

 Τρία ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ένα εκ των οποίων το ξενοδοχείο Σάλαμις, τέθηκαν την Τρίτη 10/3 σε καραντίνα, μετά και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, στα κατεχόμενα, που αφορά σε γυναίκα τουρίστρια από τη Γερμανία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα,  σε δηλώσεις του ο «υφυπουργός» υγείας Αλί Τσαϊγκούρ είπε ότι ο λόγος που τέθηκαν τα τρία ξενοδοχεία σε καραντίνα είναι γιατί τα άτομα που συνταξίδευσαν με την τουρίστρια διαμένουν στα τρία αυτά ξενοδοχεία.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE