Τα ΕΙΠΕ και με άλλον παράγοντα του ΑΠΟΕΛ, πέραν του Πετρίδη, ο Αυγουστή μετά το «Χ» – Τι συζήτησαν

Τα ΕΙΠΕ και με άλλον παράγοντα του ΑΠΟΕΛ, πέραν του Πετρίδη, ο Αυγουστή μετά το «Χ» – Τι συζήτησαν

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, δεν τα είπε μόνο με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, μετά το πέρας του ισόπαλου ντέρμπι του Τσιρείου Σταδίου για την 1η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Διαβάστε: 

Άναψαν τα αίματα στο φινάλε του Απόλλων-ΑΠΟΕΛ – Θέμα λήξαν και με παρέμβαση Πετρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το που εισήλθε πρώτος στην αίθουσα της δημοσιογραφικής διάσκεψης στον χώρο των αποδυτηρίων του Τσιρείου Σταδίου, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, είχε κουβέντα με τον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Χάρη Φωτίου.

Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, ο Σωφρόνης Αυγουστή κοίταζε προς το μέρος του παράγοντα του ΑΠΟΕΛ, με τον Χάρη Φωτίου να… ανοίγει τη συζήτηση μαζί του, για το ότι έχει καιρό να θυμίσει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό ο Απόλλωνας, με τόσο πάθος και αυτοπεποίθηση από τους παίκτες του Κύπριου κόουτς.  Υπήρξε εκεί ένας σύντομος διάλογος μέσα σε φιλικό κλίμα μεταξύ των δύο τους.

Σ.Ν.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE