Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς

Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς

Δεν θα έχει την υποστήριξη των οπαδών του ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του με τη Γουλβς. Επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων θυρών.

Αναλυτικά η ανακοινωση…

Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια.

Την εξέλιξη αυτή έκανε γνωστή και η αγγλική ομάδα…

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE