Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών Κύπρου ενόψει της μάχης με την Αλβανία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών Κύπρου ενόψει της μάχης με την Αλβανία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με προπόνηση στο Στάδιο ΓΣΠ συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης.

Ο αγώνας εντάασεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στο Στάδιο N. Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή.

Θα αρχίσει στις 16:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ, ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Σήμερα το απόγευμα έφτασε στην Κύπρο η αποστολή της Εθνικής Αλβανίας και την Τρίτη θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Πηγή: ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE