Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα Τζούντο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα Τζούντο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Τζούντο στην κλειστή αίθουσα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Για τους άνδρες είχαμε τρεις, μέχρι τα 73, τα 81 και 90 κιλά, ενώ στις γυναίκες είχαμε μόνο μία κατηγορία μέχρι τα 52 κιλά.

Στην κατηγορία μέχρι τα 73 κιλά ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο Φίλιος Αυγουστή του ΤΕΠΑΚ, δεύτερος ο Κώστας Τσίνγκης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ τη τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Σταύρου του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην κατηγορία μέχρι τα 81 κιλά ανδρών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ανδρέας Παπαπέτρου του Frederick, 2ος ο Ντιόγκο Σιγκουέιρα επίσης του Frederick, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Θεοχάρης Αϊβαζίδης του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.

Στην κατηγορία μέχρι τα 90 κιλά ανδρών, πρώτος ο Άριστος Μιχαήλ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, δεύτερος ο Δημήτρης Παλώχης του Πανεπιστημίου Κύπρου και τρίτος ο Ραφαήλ Φιλιππίδης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στην κατηγορία μέχρι τα 52 κιλά γυναικών , πρώτη η Σοφία Αλεξάνδρου του Πανεπιστημίου Κύπρου, δεύτερη η Γεωργία Κοκκίδη και τρίτη Βασιλική Κουρή.

Ομαδική Βαθμολογία

  1. Πανεπιστήμιο Κύπρου:            1 χρυσό, 1 Αργυρό 1 χάλκινο
  2. Frederick University:             1 χρυσό, 1 Αργυρό
  3. Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο: 1 χρυσό
  4. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο             1 χρυσό
    Πανεπιστήμιο Λευκωσίας                   2 Αργυρά, 3 Χάλκινα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.