Ερμής: Θέμα και με τον Ονίλο

Ερμής: Θέμα και με τον Ονίλο

Άνοιξε η πόρτα εξόδου στον Ερμή και μετά τον Μπογκατίνοφ, ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Ιμπραίμι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, με την διοίκηση των «φτεροπόδαρων» να κάνει λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του μάνατζερ του.

Φαίνεται πως ο Ερμής επιθυμούσε να διευρύνει την συνεργασία του με τον Σκοπιανό, αλλά ο ίδιος ψάχνει για άλλο ποδοσφαιρικό σταθμό.

Θέμα προκύπτει και με τον Ονίλο. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αναμένεται και αυτός να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα είτε από τώρα, είτε στο τέλος της σεζόν.

Στον Ερμή βρίσκεται σε εξέλιξη ο προγραμματισμός για την ερχόμενη σεζόν με τον Εντόνγκ του Οθέλλου να φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Ο 22χρονος ενδιαφέρει τους «φτεροπόδαρους» όπως και άλλοι παίκτες της ομάδας της Αθηένου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE