Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, χρησιμοποίησε ένα… καλάμι ψαρέματος για να κλέψει ένα πανάκριβο κολιέ από κατάστημα της Μελβούρνης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 24ης Φεβρουαρίου. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» τον δράστη να περπατά έξω στο κατάστημα με το καλάμι στα χέρια και να ελέγχει εάν περνάει κάποιος από το δρόμο.
Οι Αρχές πιστεύουν πως ο εφευρετικός ληστής έκανε μια τρύπα στο τζάμι του καταστήματος και έτσι κατάφερε να «ψαρέψει» το κόσμημα.
«Φαίνεται πως ο ληστής ψάρευε για περίπου τρεις ώρες πριν καταφέρει να πιάσει το περιδέραιο», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τρεισήμισι ώρες προσπαθούσε να πιάσει το κολιέ. Φανταστικό», είπε με τη σειρά του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθειά του, ο ληστής άφησε πίσω του ένα αποδεικτικό στοιχείο, το γάτζο από το καλάμι ψαρέματος.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




