ΚΥΠΡΟΣ – ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Πέταξαν γαρύφαλλα – Η στάση των μελών της ψευδοαστυνομίας -VIDEOS

ΚΥΠΡΟΣ – ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Πέταξαν γαρύφαλλα – Η στάση των μελών της ψευδοαστυνομίας -VIDEOS

Μικρής ισχύος η ένταση στο οδόφραγμα της Λήδρας.

Του Γιώργου Τάττη

Οι Τουρκοκύπριοι διαδηλωτές σπρώχνοντας άνδρες της UNFICYP που βρίσκονταν στο σημείο πλησίασαν προς την ελεγχόμενη από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχή.

Γύρω στις 12:00 (09/03) πέταξαν γαρύφαλλα θέλοντας να δείξουν ότι η διαδήλωσή τους είναι ειρηνική.

Σποραδικά φωνάζουν συνθήματα, εκδηλώνοντας την διαφωνία τους με το κλείσιμο των τεσσάρων οδοφραγμάτων.

Οπτικό υλικό που δημοσιεύεται σε Τουρκοκυπριακά Μ.Μ.Ε., καταγράφει την προσπάθεια των Τ/κ διαδηλωτών να πλησιάσουν προς την ελεγχόμενη από την Κυπριακή Δημοκρατία πλευρά.

Οι διαδηλωτές σπρώχνουν τους άνδρες των Ηνωμένων Εθνών, ενώ τα μέλη της ψευδοαστυνομία έχουν ρόλο θεατών. Ακουμπούν στις πλάτες τους διαδηλωτές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους απωθούν.

Δείτε το VIDEO της HABER KIBRIS:

Πάντως, τα μέλη της Αστυνομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι σε επιφυλακή αλλά για την ώρα δεν χρειάστηκε να επέμβουν δυναμικά. Το VIDEO λήφθηκε γύρω στις 11:45:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE