Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ καλεί διαδηλωτές να απόσχουν από ενέργειες που διαταράσσουν τη δημόσια τάξη

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ καλεί διαδηλωτές να απόσχουν από ενέργειες που διαταράσσουν τη δημόσια τάξη

Μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες στη νεκρή ζώνη απαγορεύονται αυστηρά, λέει η ΟΥΝΦΙΚΥΠ, η οποία καλεί τους διαδηλωτές να απόσχουν από οποιεσδήποτε ενέργειες διαταράσσουν τη δημόσια τάξη.

Ενόψει της νέας εκδήλωσης διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, τη Δευτέρα, ο Εκπρόσωπος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Αλίμ Σιντίκ δήλωσε ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι η πιο σημαντική μας προτεραιότητα.
 
Αν και η ΟΥΝΦΙΚΥΠ υποστηρίζει το δικαίωμα σε ειρηνικές διαδηλώσεις, οι μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες στη νεκρή ζώνη απαγορεύονται αυστηρά, λέει.
 
«Καλούμε όλους τους διαδηλωτές να απόσχουν από οποιεσδήποτε ενέργειες οι οποίες διαταράσσουν τη δημόσια τάξη» προσθέτει ο κ. Σιντίκ.
 
Λέει τέλος ότι "η ειρηνευτική δύναμη έχει ενισχύσει την παρουσία της επί του εδάφους και συντονίζει τις ενέργειές της στενά με τις δύο πλευρές για τη διατήρηση της ειρήνης".

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE