Kανονικά ο Τιάγκο σήμερα

Kανονικά ο Τιάγκο σήμερα

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Τιάγκο Γκόμες και πλέον είναι στην διάθεση του κ Φινκ για τον αγώνα με τον Ερμή.

Αντίθετα ο Καρλάο όπως όλοι περίμεναν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ το ιδιο πρόγραμμα προπόνησης, ατομικό , ακολούθησε και ο Αλεξ Κωσταντίνου.

Εκτός πλάνων του κ Φινκ είναι οι Μοράις , Μάριο Σέρτζιο Ντε Βινσέντι αλλα και ο Καρλάο με κόκκινη κάρτα αλλα από την άλλη είναι και τραυματίας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE