Ένας 60χρονος Γερμανός ο πρώτος νεκρός από κοροναϊό στην Αίγυπτο

Ένας 60χρονος Γερμανός ο πρώτος νεκρός από κοροναϊό στην Αίγυπτο

Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε τον θάνατο ενός 60χρονου Γερμανού τουρίστα από τον κοροναϊό, τον πρώτο θάνατο από τον ιό Covid-19 στη χώρα.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με πυρετό στις 6 Μαρτίου στο νοσοκομείο της πόλης Χουργκάντα της Ερυθράς Θάλασσας, μόλις έφθασε στην πόλη από το Λούξορ. Ο ασθενής εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά αρνήθηκε να μεταφερθεί σενοσοκομείο αναφοράς όπου θα τίθετο σε απομόνωση, σύμφωνα με το υπουργείο.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Χάλιντ Μεγκάχιντ δήλωσε ότι ο Γερμανός τουρίστας διαγνώστηκε με τον κοροναϊό στις 7 Μαρτίου. «Ο ασθενής παρουσίασε υψηλό πυρετό και αναπνευστική ανεπάρκεια πριν από το θάνατό του την Κυριακή», ανέφερε.        

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE