Στα 48 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Στα 48 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε την ύπαρξη 33 νέων περιπτώσεων κορωνοϊού από το κρουαζιερόπλοιο του Νείλου, που την Παρασκευή είχαν καταγραφεί άλλα 12 κρούσματα σε Αιγυπτίους εργαζομένους.

 
Τη δήλωση έκανε η Υπουργός Υγείας της χώρας, Χάλα Ζάγιεντ.
 
Όπως αναφέρει η «Αλ Αχράμ», «ανάμεσα στα κρούσματα περιλαμβάνονται 19 αλλοδαποί. Να σημειωθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε 171 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 101 αλλοδαπών και 70 Αιγυπτίων».
 
Άλλες εφημερίδες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους 19 είναι κυρίως Αμερικανοί και Γάλλοι υπήκοοι.
 
Πάντως, είναι ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις της Αιγυπτίας Υπουργού Υγείας, επαναλήφθησαν οι εξετάσεις στους 12 εργαζομένους του κρουαζιερόπλοιου και οι έντεκα απέβησαν στη δεύτερη εξέταση αρνητικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE