ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμβιβασμός στο «Τάσος Μάρκου», καλύτερος αλλά άστοχος ο Ολυμπιακός

Συμβιβασμός στο «Τάσος Μάρκου», καλύτερος αλλά άστοχος ο Ολυμπιακός

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο “Τάσος Μάρκου” ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Το αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένη την Ένωση, η οποία πήρε περισσότερα απ΄ όσα άξιζε, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως εκτός από την αστοχία του, πλήρωσε και την αδράνεια του αμέσως μετά το 0-1, όπου δέχθηκε την ισοφάριση, στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση των “βυσσινί” στο ματς!

Πλέον, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στους 25 βαθμούς και η ΕΝΠ στους 23.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, είχαν την κατοχή μπάλας, αλλά και τις ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ, απέναντι σε μία ασύνδετη και ακίνδυνη Ένωση που παρουσίασε προβλήματα τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό καταγράφηκε μόλις στο 9΄, όταν ο Αζουλάο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 21΄ ο Ακόστα έχασε τεράστια ευκαιρία, αφού πέρασε τον Κλέιμαν, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού οι Μπαρμπόσα και Μπάλαζιτς έκαναν σωτήριες επεμβάσεις και αποσόβησαν το 0-1!

Οι “μαυροπράσινοι” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, ψάχνοντας το γκολ και είχαν δύο ακόμα καλές φάσεις για να σκοράρουν, η πρώτη στο 33΄, όταν ο Αζουλάο από θέση βολής “σημάδεψε” το δοκάρι και η δεύτερη στο 36΄, όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κυριάκου.

Η ΕΝΠ το μόνο που είχε να αντιπαρατάξει στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μία καλή στιγμή με τον Θεοδώρου στο 22΄, όταν η προβολή του κατέληξε άουτ και θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη που πήγε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως γρήγορο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Κοφί στο 55΄, όμως τελικά έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 64΄, ανοίγοντας το σκορ με σουτ του Κοφί εντός περιοχής!

Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί των “μαυροπράσινων”, οι “βυσσινί” τους… έπιασαν στον ύπνο και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Βαρέλα, που έγραψε το 1-1 και από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους και χωρίς να έχουν διάθεση για ρίσκα, έχοντας ως στόχο, να διασφαλίσουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας…

Οι δύο ομάδες πάντως, είχαν από μία καλή στιγμή για το… “κόλπο γκρόσο”, ο Ολυμπιακός με τον Κα στο 82΄ και η ΕΝΠ με τον Ρουσιά στο 90΄+2΄, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και τελικά συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 που αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους και… γλυκόπικρη γεύση στους φιλοξενούμενους.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90΄+2΄ Άστοχη κεφαλιά από τον Ρουσιά από καλή θέση.

82΄ Σουτ από τον Κα εντός περιοχής, η μπάλα άουτ.

66΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για την ΕΝΠ! Άμεση απάντηση με τον Βαρέλα, ο οποίος με κοντινό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1!

64΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τον Ολυμπιακό με σουτ του Κοφί εντός περιοχής, ο οποίος γράφει το 0-1! Η ομάδα της Λευκωσίας εξαργυρώνει την υπεροχή της στο ματς…

55΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Κοφί, ο οποίος έκανε την κεφαλιά από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα άουτ!

36΄ Σουτ από τον Κυριάκου, ο Κλέιμαν αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

33΄ Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό, ο Αζουλάο με σουτ από θέση βολής, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

30΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Ουντόζι, στην αγκαλιά του Βελλίδη η μπάλα.

26΄ Κεφαλιά από τον Οικονομίδη, μπλοκάρει ο Κλέιμαν.

22΄ Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ο Θεοδώρου έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

21΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ακόστα πέρασε τον Κλέιμαν όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού οι Μπαρμπόσα και Μπάλαζιτς έκαναν σωτήριες επεμβάσεις και αποσόβησαν το 0-1!

9΄ Κεφαλιά από τον Αζουλάο, λίγο έξω. Πρώτη καλή στιγμή στο ματς, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 43΄ Κοσμά, 68΄ Σαντίκ / 32΄ Κυριάκου, 53΄ Ακόστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ε.Ν. Παραλιμνίου (Γιανέφσκι): Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Σταρόκιν, Μαϊσουράτζε, Κοσμάς (70΄ Αγκίρι), Ριέρα, Σαντίκ (77΄ Ρουσιάς), Ουντόζι (59΄ Βαρέλα), Θεοδώρου.

Ολυμπιακός (Χριστοδούλου): Βελλίδης, Κυριάκου, Νάνι, Σαμπίνια, Ψάλτης, Βινίσιους, Ακόστα, Οικονομίδης, Αζουλάο (86΄ Αγιτέ), Κοφί (75΄ Ντουβεντρού), Κα (90΄ Ροτζέριο).

Διαιτητής: Meshkov Vitalii (Ρωσία)
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Petrosian Aram (Ρωσία)
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Murashov Valentin (Ρωσία)
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Το Σάββατο η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Τα επόμενα βήματα

Το Σάββατο η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Τα επόμενα βήματα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μεταφέρεται για το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top