ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΗΔΡΑΣ: Τοποθετείται ο Αρχηγος Αστυνομίας- Έβριζαν Αστυνομικούς- Δεν θα επιτρέψει σε κανένα...'

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΗΔΡΑΣ:  Τοποθετείται ο Αρχηγος Αστυνομίας- Έβριζαν Αστυνομικούς- Δεν θα επιτρέψει σε κανένα...'

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια και την επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου, 2020, από Τουρκοκύπριους διαδηλωτές και εκφράζει τη συμπαράσταση, τη συμπάθεια και τη λύπη του για τον τραυματισμό των πέντε συναδέλφων.

Η Αστυνομία Κύπρου είναι επιφορτισμένη με την τήρηση του νόμου και της τάξης και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να παίρνει το νόμο στα χέρια του και να οχλαγωγεί κτυπώντας και βρίζοντας αστυνομικούς που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Ως εκ τούτου, ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες όπως εξεταστεί το όλο συμβάν και όπου εντοπιστεί η διάπραξη αδικημάτων από τον οποιονδήποτε, θα ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE